Bemutatkozás

Üdvözlöm Kedves Látogató!

A nevem Czobor Attila, 1992-ben végeztem szobafestő, mázoló és tapétázóként baján a szakmunkásképző iskolában. 20 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezem a festés különböző területein.

Már sok éve dolgozom, mint vállalkozó barátokkal, majd Bt, alapítóként, de 2005-ben kiváltam,azóta önállóan tevékenykedem.

Vállalkozásomat 2005 tavaszán indítottam 3 fő munkatárssal. Mára 4-10 fő alkalmazottat foglalkoztatok – a felvállalt munkák nagyságától függően – megrendeléseket teljesítek az ország egész területén, nemcsak lakossági, hanem közületi megrendelők számára is.

A fentiekben már említett 20 éves szakmai tapasztalatom és gyakorlatom vittem tovább a vállalkozásomban, mely az elmúlt pár évben elég dinamikus módon fejlődött. Vállalkozásom szobafestés, mázolással és tapétázással,
gipszkartonozással, külső homlokzati szigeteléssel és színezéssel foglalkozik. Családi házaknál teljes házfelújítást, gipszkartonozást, burkolást és parkettázást is vállalunk.

A 2008. évtől profilbővítés következtében az alábbi szakágakkal bővítettem a tevékenységi körömet: álmennyezet szerelés; speciális kőművesmunkák; épületkarbantartás, építőmesteri fenntartási munkák; zsaluzás, vakolás, bontás; fapadlózás és műanyagburkolás; parkettacsiszolás, -lakkozás; egyéb befejező építés.

A vállalkozás teljeskörű szolgáltatást nyújt a kül- és beltéri felületek festési munkáinak megvalósításában,illetve segít a megfelelő technikák, eljárások és anyagok kiválasztásában.

Saját kivitelezésekből gyűjtött szakmai tapasztalatok, valamint a vállalkozás által használt termékekről és azok felhasználási lehetőségeiről kapott továbbképzések, ismertetők alapján megfelelő szakmai segítséget, szakmunkát tudunk biztosítani a megrendelők kérésének megfelelően.

Szakmai tudásunkat bemutatókon, rendszeresen korszerűsítjük, a piacon megjelenő legújabb anyagok és azok felhasználását naprakészen figyelemmel kísérjük, hogy folyamatosan meg tudjunk felelni a legmagasabb minőségi követelményeknek is.

Igény esetén külön tájékoztatással is állunk régi és leendő partnereink személyes rendelkezésére.